Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Siap Megoreng - gebakken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Siap Megoreng
gebakken kip
Bahan-bahan:
ingrediënten
4 kuikenbouten van 400 gr
250 gr base be siap
625 ml kokosmelk
800 ml kippenbouillon
4 serehstengels, gekneusd
4 salamblaadjes
1 eetl zout
1 eetl zwarte peperkorrels, gekneusd

Cara membuat:
bereiding:
Plet de kuikenbouten. Verhit een wok/wadjan en bak de base be siap 2 minuten op. Voeg dan de kokosmelk, de kippenbouillon en de sereh toe. Breng dit aan de kook en laat 5 minuten sudderen.Voeg vervolgens de kuikenbouten, de salamblaadjes, zout en peper toe en laat het geheel sudderen tot driekwart is ingekookt. Draai de bouten regelmatig om.Haal dan de pan van het vuur en laat het vlees in de saus afkoelen. Haal het dan uit de pan en laat het een halfuur drogen. Bak het daarna in wat olie krokant.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 163 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629