banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rens Nijman 11 days ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 10 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 11 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Icon Write a comment
Siap base kalas - Kip in Gekruide Kokosmelk

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Siap base kalas
Kip in Gekruide Kokosmelk
Bahan-bahan:
ingrediënten
1 kilo kip, in 8 stukken gesneden
1000 ml kokosmelk
250 gr base gede
1 stengel sereh, gekneusd
1 salamblaadje
1 theel zout
1/2 theel zwarte peperkorrels, gekneusd
2 eetl olie

taburan:
garnering:
gebakken sjalotjes voor de garnering

Cara membuat:
bereiding:
Verhit de olie in wok/wadjan. Bak hierin de base gede voor 2 minuten. Voeg dan de sereh, de salam en stukken kip toe en bak dit 2 minuten zachtjes. Eventueel kruiden met peper en zout.
Voeg vervolgens de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Laat dit sudderen totdat de kip gaar is en de saus indikt. Als de saus te dik is wat verdunnen met kippenbouillon.
Garneren met bawang goreng.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38249093