1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sepat Ayam
kip met mango uit Nusa Tenggara Barat

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1/2 kip
2 theel zout
1 theel limoensap
2 eetl olie
2 tomaten
300 ml santen
100 gr mango
2 bosuitjes
3 theel palmsuiker
 
Haluskan:
bumbu:
4 rode lomboks
3 rode rawits
3 kemiri noten
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in stukken, de bosuitjes, de tomaten en de mango fijn.  Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Marineer de kip met het limoensap en 1 theel zout voor tenminste 15 minuten. Rooster de kip vervolgens boven een houtskoolvuurtje rondom bruin.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten en voeg de tomaten en de kip toe en roer. Dan de santen, de mango, de bosuitjes, de palmsuiker en het zout toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de kip gaar is.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 201 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35382252