Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
1 Comment
Oerap-oerap
groentesalade met kokos
Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr taugé
1/4 komkommer
1/8 witte kool
olie
1 theel sambal ulek (zie recept)
2 teentjes knoflook
1 theel asem
zout naar smaak
1/2 theel suiker
50 gr geraspte kokos
1 jeruk purutblad

Cara-membuat:
bereiding:
Snijd de komkommer en de kool in reepjes. blancheer dit met de taugé kort in kokond water. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit hierin de de fijngesneden knoflook, de sambal, de asem, het zout en de suiker. Voeg de kokos en de jeruk purut toe en bak dit kort. Verwijder dan de jerut purutblad en schep de groenten er doorheen. Laten afkoelen en serveren
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42578373