banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Lumpia Sariwa

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Lumpia Sariwa

ingrediënten:
12 loempia vellen (zie recept)
4 eetl olie
2 teentjes knoflook
2 sjalotten
175 gr gehakt
175 gr garnalen
1/2 theel zout
1 theel peper
12 slablaadjes
225 gr palmhart

garnering:
2 lentjeuitjes
knoflooksaus (zie recept)

Bereiding:
Snijd het palmhart julienne. Snijd de knoflook en de sjalotten fijn. Snijd de lenteui fijn. Verhit in een wok de olie en bak de sjalotten en de knoflook voor 3 minuten. Voeg dan het gehakt en de garnalen toe en bak dit 1 minuut. Voeg dan het palmhart, het zout en de peper toe en bak dit nog 2 minuten. Laat het mengsel daarna afkoelen en uitlekken.
Leg op een loempiavel een slablaadje en schep daar 2 eetl van de vulling op. Vouw de onderkant van het vel naarbinnen en rol de loempiavel op, maar laat het slablaadje uitsteken. Garneer de loempia met lenteui en knoflooksaus en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40314724