Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Lumpia Ubod

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Lumpia Ubod
ingrediënten:
30 ml olie
2 teentjes knoflook, geplet
1 sjalot, fijngesneden
60 gr ham, in fijne blokjes gesneden
250 gr gekookt varkensvlees, in kleine blokjes
115 gr gepelde garnelen, fijngehakt
115 gr garbansos, gekookte kikkerwten
225 gr habichuelas (sperziebonen) schuin gesneden
250 gr ubod (palmhart) in dunne reepjes
450 gr kool, fijn gesneden
30 gr zout
24 stuks slablaadjes of lente-uitjes
225 gr wortel, julienne gesneden

bereiding:
Verhit de olie in een wok/wadjan en bak de knoflook bruin, voeg dan de sjalot toe en bak dicht langzaam zacht. Voeg dan het varkensvlees, de ham, de garnalen en de kikkererwten. Stoof dit voor 5 minuten. voeg dan de wortels, de sperziebonen en de palmhart toe. Zachtjes stoven totdat de groenten halfgaar zijn. Vervolgens de kool toevoegen en stoof het geheel gaar. Giet af en breng het op smaak met het zout. Rol het mengsel op in de eigengemaakte lumpiavellen (zie recept) met een slablaadje of het groen van een lente-uitje
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 551 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454429