Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
1 Comment
Rempah 2 - gekruide gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Rempah 2
gekruide gehaktballetjes
Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundergehakt
50 gr gerapste kokos
25 gr kokos
2 eetl paneermeel
4 kemirinoten
2 theel laos
1 1/2 theel ketumbar
3 teentjes knoflook
2 sjalotten
1/4 theel jinten
1/2 theel citroensap
3 eieren
zout

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook en de kemirie fijn tot een boemboe (pasta). Meng de boemboe met de laos, de geraspte kokos, de ketumbar, het limoensap, het paneermeel, het zout en het gehakt goed door elkaar. Meng dit gehakt dan met de eieren.
Vorm van het gehakt balletjes en bak deze bruin. Laat de balletjes daarna uitlekken en rol ze vervolgens door de kokos.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
  • This commment is unpublished.
    roy · 6 years ago
    Haha als al 1 t knoflook eet ruik je het al dan maakt 2 of 3 ook niet uit!

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022857