logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon Yesterday
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Rempah daging
Gekruid rundergehakt
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundergehakt
100 gr vers geraspte kokos
4 jeruk purut,
zout naar smaak
olie
3 eieren

Haluskan:
boemboe;
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
1 theel suiker
6 sjalotjes,
5 teentjes knoflook
3,5 cm laos
1 theel asem

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de jerut purut fijn en meng dit samen met de boemboe, de kokos door het gehakt. Vorm 20 kleine platte balletjes van het mengsel. Klop de eieren los. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hier de door de eieren gehaalde balletjes gehakt gaar en knapperig bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 116 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44154555