banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 4 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 5 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Daging Sapi Lada Hitam - rundvlees in zwarte peper saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Sapi Lada Hitam
rundvlees in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1/2 ui
1/2 groene paprika
4 teentjes knoflook
2 theel kecap manis
2 theel oestersaus
1/2 theel zout
1 eetl zwarte peperkorrels
1/2 theel palmsuiker
4 eetl water
1 lente-ui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de ui en de paprika in dunne reepjes, de knoflook fijn en plet de peperkorrels. Snijd de lente-ui in stukjes. Marineer het vlees met de kecap en de oestersaus en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan het vlees met de marinade toevoegen en bak dit rondom bruin. Vervolgens het zout, de zwarte peper, de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37063936