banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Sapi Lada Hitam - rundvlees in zwarte peper saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Sapi Lada Hitam
rundvlees in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
1/2 ui
1/2 groene paprika
4 teentjes knoflook
2 theel kecap manis
2 theel oestersaus
1/2 theel zout
1 eetl zwarte peperkorrels
1/2 theel palmsuiker
4 eetl water
1 lente-ui
2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de ui en de paprika in dunne reepjes, de knoflook fijn en plet de peperkorrels. Snijd de lente-ui in stukjes. Marineer het vlees met de kecap en de oestersaus en laat dit 30 minuten intrekken.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg de paprika toe en bak deze zacht. Dan het vlees met de marinade toevoegen en bak dit rondom bruin. Vervolgens het zout, de zwarte peper, de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het water toevoegen en bak het geheel gaar. Schep dan de lente-ui erdoor en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429395