Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging Sapi Lada Hitam - rundvlees met zwarte peper

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Sapi Lada Hitam
rundvlees met zwarte peper

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
1 theel oestersaus
1 theel kecap manis
1 lente-ui
1 theel gemalen zwarte peper
1/2 ui
1/4 theel palmsuiker
4 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 eetl zwarte peperkorrels, gekneusd
3 paprika's (rood en groen)
3 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook grof. Snijd de lente-ui in schuine reepjes en de paprika in blokjes. Snijd de ui in dunne reepjes.
Meng het vlees met de kecap en de oestersaus en laat dit 1 uur intrekken. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees met de marinade gaar en zet apart.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui toe en bak deze glazig. Dan de paprika's toevoegen en bak deze zacht.
Voeg dan de pepers, het zout, de palmsuiker en het vlees toe en meng goed. Dan de lente-ui toevoegen en roer voor 1 minuut en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 83 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465313