rundvlees met zwarte peper
Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr rundvlees
1 theel oestersaus
1 theel kecap manis
1 lente-ui
1 theel gemalen zwarte peper
1/2 ui
1/4 theel palmsuiker
4 teentjes knoflook
1/4 theel zout
1/2 eetl zwarte peperkorrels, gekneusd
3 paprika's (rood en groen)
3 eetl olie
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Hak de knoflook grof. Snijd de lente-ui in schuine reepjes en de paprika in blokjes. Snijd de ui in dunne reepjes.
Meng het vlees met de kecap en de oestersaus en laat dit 1 uur intrekken. Verhit in een pan 2 eetl olie en bak het vlees met de marinade gaar en zet apart.
Verhit in een pan 1 eetl olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de ui toe en bak deze glazig. Dan de paprika's toevoegen en bak deze zacht.
Voeg dan de pepers, het zout, de palmsuiker en het vlees toe en meng goed. Dan de lente-ui toevoegen en roer voor 1 minuut en serveer.