1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Kuning
gele geurige kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
500 ml kippenboullon (zie recept)
250 ml kokosmelk
zout en peper naar smaak
4 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
5 sjalotten
2 teentjes knoflook
5 kemiri-noten
2 theel ketumbar
5 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1/2 eetl gula jawa (palmsuiker)
1 theel trassi

Bereiding:
Snijd de kip in stukken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de stukken kip goudbruin en laat deze daarna uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Fruit de boemboe voor 3 minuten in de olie en voeg dan de kokosmelk, de bouillon en de kip toe en laat dit zachtjes 15 minuten gaarstoven en totdat de saus is ingedikt.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 96 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34812898