1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kuluyuk
gebakken kip in zoetzure saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr kippendijen
3 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/4 theel peper
50 gr maizena
olie
 
Bahan pencelup:
ingrediënten beslag:
2 eieren
50 gr maizena
 
Bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
100 gr ananas
2 teentjes knoflook
1/2 ui
2 rode lomboks
4 eetl saus tomaat / ketchup
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1/2 theel azijn
300 ml water
2 eetl maizena opgelost in 1 eetl water
2 eetl boter
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook zeer fijn, snijd de ananas in kleine blokjes, ontpit de lomboks en snijd deze in dunne ringen en de uit in dunne plakjes.Snijd het vlees in kleine stukjes. 
Meng het vlees met het zout, de peper en de maizena. Klop de eieren op. Wentel het gecoate vlees door het ei en dan weer door de maizena. Verhit in een pan de olie en bak het vlees goudbruin en gaar.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de ananas toe en bak dit 2 minuten. Dan de saus tomat, het zout en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Dan de opgeloste maizena toevoegen gevolgd door de azijn en kook todat de saus is ingedikt. Giet de saus over het vlees en serveer.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36086011