logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Ayam Kukus Bombay
gestoomde kip met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
1 ui
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
2 groende lomboks
3 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 lente-uitjes
1 theel sesamzaad, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden, de ui in dunne reepjes, de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in ringen en de rawits in dunne reepjes. Snijd de lente-uitjes in dunne plakjes.
Meng de ingrediënten, behalve de lente-ui en het sesamzaad, goed door elkaar. Stoom daarna de ingrediënten in 30 minuten gaar. Strooi de lente-ui en het sesamzaad erover en serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 79 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160885