Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ayam Kukus Bombay - gestoomde kip met ui

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Kukus Bombay
gestoomde kip met ui

Bahan-bahan:
ingrediënten:
8 kippenvleugels
1 ui
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
3 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel sesam olie
2 groende lomboks
3 rode rawits
1/2 theel zout
1/4 theel peper
2 lente-uitjes
1 theel sesamzaad, geroosterd

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vleugels doormidden, de ui in dunne reepjes, de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in ringen en de rawits in dunne reepjes. Snijd de lente-uitjes in dunne plakjes.
Meng de ingrediënten, behalve de lente-ui en het sesamzaad, goed door elkaar. Stoom daarna de ingrediënten in 30 minuten gaar. Strooi de lente-ui en het sesamzaad erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 167 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091635