1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 4 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Sophie 7 months ago
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat voor soort kokos je gebruikt voor de boemboe, ik had geraspte genomen. En verder vroeg ik me af wat je erbij eet.
Hartelijke groet, Sophie
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Kuah Tongseng
gestoofde kip in romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1500 ml kokosmelk
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 sereh/citroengras, witte deel
300 gr kool
6 lente-ui
3 tomaten
5 sjalotjes
8 rode rawits
5 eetl kecap manis
2 theel zout
1/2 theel peper
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
6 teentjes knoflook
5 sjalotjes
7 kemiri noten
3 cm kunyit
3 cm jahe
1 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 12 stukjes, de kool in plakjes, de tomaten fijn, de sjalotjes in dunne plakjes, de lente-ui in stukjes en de rawits in dunne reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de kokosmelk samen met de bumbu, de salam, de sereh en de laos en breng aan de kook. Zet daarna apart.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de rawits voor 3 minuten. Voeg dan de kool toe en bak deze zacht. Dan de kecap toevoegen en meng goed. Voeg dit toe aan de kokosmelk. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Voeg de kip, de lente-ui en de tomaat toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is geworden. Serveer.

Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35758589