garnaaltjes met kokos
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
500 g kleine garnalen
1 takje citroenbasilicum (kemangi)
19 rawits
3 theel zout
3 jintenblad
geraspt kokos van 1/2 kokosnoot
Cara-membuat:
bereiding:
Spoel de garnalen eerst en pluk de blaadjes van het takje en snijd het jintenblad in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits met zout naar smaak fijn tot een pasta. Meng all ingrediënten goed door elkaar en bak dit zonder olie voor 6 minuten.
ingrdiënten:
500 g kleine garnalen
1 takje citroenbasilicum (kemangi)
19 rawits
3 theel zout
3 jintenblad
geraspt kokos van 1/2 kokosnoot
Cara-membuat:
bereiding:
Spoel de garnalen eerst en pluk de blaadjes van het takje en snijd het jintenblad in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits met zout naar smaak fijn tot een pasta. Meng all ingrediënten goed door elkaar en bak dit zonder olie voor 6 minuten.