Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Hele - garnaaltjes met kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Hele
garnaaltjes met kokos
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
500 g kleine garnalen
1 takje citroenbasilicum (kemangi)
19 rawits
3 theel zout
3 jintenblad
geraspt kokos van 1/2 kokosnoot

Cara-membuat:
bereiding:
Spoel de garnalen eerst en pluk de blaadjes van het takje en snijd het jintenblad in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits met zout naar smaak fijn tot een pasta. Meng all ingrediënten goed door elkaar en bak dit zonder olie voor 6 minuten.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42108222