zoeken
Recente reacties

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Kue Pisang - bananencake
- Lalap aru - Salade van mungbonen
- Santen - bereiding van kokosmelk
- Sup Ayam Tomat Hijau - kippensoep met groene tomaat
- Shanghai lente-ui olie mie - 葱油拌面
- Barongko - gestoomde bananencake
- Bapel - indische wafeltjes
- Hung Shiu Say Saw - gemengde gesmoorde groenten en paddenstoelen
- Tom yam poh taek - vissoep met zeevruchten
- Brokoli Tumis Cabe Kering - gebakken broccoli
Hele - garnaaltjes met kokos


Hele
garnaaltjes met kokos
garnaaltjes met kokos
Bahan-bahan:
ingrdiënten:
500 g kleine garnalen
1 takje citroenbasilicum (kemangi)
19 rawits
3 theel zout
3 jintenblad
geraspt kokos van 1/2 kokosnoot
Cara-membuat:
bereiding:
Spoel de garnalen eerst en pluk de blaadjes van het takje en snijd het jintenblad in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits met zout naar smaak fijn tot een pasta. Meng all ingrediënten goed door elkaar en bak dit zonder olie voor 6 minuten.
ingrdiënten:
500 g kleine garnalen
1 takje citroenbasilicum (kemangi)
19 rawits
3 theel zout
3 jintenblad
geraspt kokos van 1/2 kokosnoot
Cara-membuat:
bereiding:
Spoel de garnalen eerst en pluk de blaadjes van het takje en snijd het jintenblad in dunne reepjes. Wrijf of maal de rawits met zout naar smaak fijn tot een pasta. Meng all ingrediënten goed door elkaar en bak dit zonder olie voor 6 minuten.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.