banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Gurami Semur - kruidige gestoofde goerami
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Gurami Semur
kruidige gestoofde goerami 

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500gr goerami, anders karper
1 theel limoensap
1 theel zout
3 sjalotjes
2 teentjes knoflook
7 rode rawits
2 cm laos
2 salam blaadjes
2 eetl kecap manis
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
300 ml water
2 tomaten
2 bieslook
2 eetl olie 
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
4 teentjes knoflook
2 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Maak de vis schoon en wrijf deze in met het zout en het limoensap ten laat dit tenminste 20 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de sjalotjes, de knoflook en de rawits in dunne plakjes. 
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de rawits, de laos en de salam toe en bak nog 1 minuut. Dan het water, de kecap en de palmsuiker toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de gehakte tomaten en de vis toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Snijd de bieslook in stukjes en schep dit erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40592402