logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Donkatsu 돈까스
gepaneerd varkensvlees

ingrediënten:
4 varkens filetlapjes
2 eetl bloem
1 geklopt ei
125 gr panko (japanse paneermeel)
zout en peper naar smaak
olie
 
bereiding:
Wentel/bestuif de filets met de bloem en haal deze door het ei en dan door de panko. Verhit in een pan voldoende olie en frituur het vlees voor 3 minuten per kant of totdat deze goudbruin en gaar zijn geworden.
Serveer het met rijst, groenten en/of miso soep.

Add comment

Submit

who is online

We have 92 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44180425