Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Donkatsu 돈까스 - gepaneerd varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Donkatsu 돈까스
gepaneerd varkensvlees

ingrediënten:
4 varkens filetlapjes
2 eetl bloem
1 geklopt ei
125 gr panko (japanse paneermeel)
zout en peper naar smaak
olie
 
bereiding:
Wentel/bestuif de filets met de bloem en haal deze door het ei en dan door de panko. Verhit in een pan voldoende olie en frituur het vlees voor 3 minuten per kant of totdat deze goudbruin en gaar zijn geworden.
Serveer het met rijst, groenten en/of miso soep.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264810