banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Dubu Jorim - Gestoofde tahu met rundergehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dubu Jorim
Gestoofde tahu met rundergehakt

ingrediënten
1 blok tahu/tofu
3 sardines
4 lente-uitjes, alleen groene deel
400 ml water
 
ingrediënten vlees:
100 gr rundergehakt
2 teentje knoflook
3 inch gember
4 lente-uitjes, alleen het witte gedeelte
1 theel sesamolie
 
ingrediënten saus:
2 eetl sojasaus
2 eetl sake
1 eetl mirin
1 eetl palmsuiker
2 theel gochujang 
2 theel gochugaru 
2 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sardine in stukjes en de lent-uitjes in reepjs. Rasp de jahe en de knoflook en snijd de lent-uitjes in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar. Voor de saus, rasp eerst de knoflook en meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Verhit een pan en voeg het vleesmengsel toe en bak deze rul. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Vervolgens de tahu en het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de saus toevoegen en meng alles goed en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Strooi de lente-uitjes erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 169 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37601637