Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Dubu Jorim - Gestoofde tahu met rundergehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dubu Jorim
Gestoofde tahu met rundergehakt

ingrediënten
1 blok tahu/tofu
3 sardines
4 lente-uitjes, alleen groene deel
400 ml water
 
ingrediënten vlees:
100 gr rundergehakt
2 teentje knoflook
3 inch gember
4 lente-uitjes, alleen het witte gedeelte
1 theel sesamolie
 
ingrediënten saus:
2 eetl sojasaus
2 eetl sake
1 eetl mirin
1 eetl palmsuiker
2 theel gochujang 
2 theel gochugaru 
2 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sardine in stukjes en de lent-uitjes in reepjs. Rasp de jahe en de knoflook en snijd de lent-uitjes in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar. Voor de saus, rasp eerst de knoflook en meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Verhit een pan en voeg het vleesmengsel toe en bak deze rul. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Vervolgens de tahu en het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de saus toevoegen en meng alles goed en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Strooi de lente-uitjes erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42264778