Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Dubu Jorim - Gestoofde tahu met rundergehakt

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Dubu Jorim
Gestoofde tahu met rundergehakt

ingrediënten
1 blok tahu/tofu
3 sardines
4 lente-uitjes, alleen groene deel
400 ml water
 
ingrediënten vlees:
100 gr rundergehakt
2 teentje knoflook
3 inch gember
4 lente-uitjes, alleen het witte gedeelte
1 theel sesamolie
 
ingrediënten saus:
2 eetl sojasaus
2 eetl sake
1 eetl mirin
1 eetl palmsuiker
2 theel gochujang 
2 theel gochugaru 
2 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sardine in stukjes en de lent-uitjes in reepjs. Rasp de jahe en de knoflook en snijd de lent-uitjes in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar. Voor de saus, rasp eerst de knoflook en meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Verhit een pan en voeg het vleesmengsel toe en bak deze rul. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Vervolgens de tahu en het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de saus toevoegen en meng alles goed en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Strooi de lente-uitjes erover en serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 29 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025219