banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dubu Jorim - Gestoofde tahu met rundergehakt
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dubu Jorim
Gestoofde tahu met rundergehakt

ingrediënten
1 blok tahu/tofu
3 sardines
4 lente-uitjes, alleen groene deel
400 ml water
 
ingrediënten vlees:
100 gr rundergehakt
2 teentje knoflook
3 inch gember
4 lente-uitjes, alleen het witte gedeelte
1 theel sesamolie
 
ingrediënten saus:
2 eetl sojasaus
2 eetl sake
1 eetl mirin
1 eetl palmsuiker
2 theel gochujang 
2 theel gochugaru 
2 teentjes knoflook
 
Bereiding:
Snijd de tahu in blokjes, de sardine in stukjes en de lent-uitjes in reepjs. Rasp de jahe en de knoflook en snijd de lent-uitjes in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten voor het vlees goed door elkaar. Voor de saus, rasp eerst de knoflook en meng dan alle ingrediënten goed door elkaar.
Verhit een pan en voeg het vleesmengsel toe en bak deze rul. Voeg dan de sardines toe en meng goed. Vervolgens de tahu en het water toevoegen en breng aan de kook. Vervolgens de saus toevoegen en meng alles goed en laat het geheel zachtjes 10 minuten sudderen. Strooi de lente-uitjes erover en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 157 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303202