Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Mangut lele asap - gerookte meerval in pittige kokosmelk saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mangut lele asap
gerookte meerval in pittige kokosmelk saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr gerookte meerval/zeewolf (ikan lele)
4 rode lomboks
4 groene lomboks
6 jeruk purut blaadjes
2 salam blaadjes
1000 ml santen cair
2 theel zout
2 theel palmsuiker
2 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
2 cm laos
5 rode rawits
4 rode lomboks
5 cm kencur
4 kemiri noten
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lomboks in reepjes en de vis in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de lomboks, de salam en de jeruk purut blaadjes voor 3 minuten. Voeg dan de vis toe en roer alles goed door elkaar. Voeg de kokosmelk, het zout en de peper toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085850