Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Kailan Jamur Saus Tiram - roerbak van kailan in een oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kailan Jamur Saus Tiram
roerbak van kailan in een oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kailan / Chinese broccoli
200 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl oestersaus
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel sesamolie
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken. Snijd de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons en de kailan toe en bak deze zacht.
Dan de oestersaus, de vissaus en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Meng de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794968