Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Kailan Jamur Saus Tiram - roerbak van kailan in een oestersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Kailan Jamur Saus Tiram
roerbak van kailan in een oestersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
400 gr kailan / Chinese broccoli
200 gr champignons
4 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 eetl oestersaus
1 theel vissaus
1/2 theel peper
1/2 theel sesamolie
100 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kailan in stukken. Snijd de knoflook en de lomboks in dunne plakjes. Halveer de champignons.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg dan de champignons en de kailan toe en bak deze zacht.
Dan de oestersaus, de vissaus en de peper toevoegen en meng goed. Vervolgens het water toevoegen en breng aan de kook. Meng de sesamolie erdoor en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494