Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yaam Nuea 1 - vleessalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yaam Nuea 1
vleessalade
Benodigdheden:
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water

boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper

garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren

Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 475 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42252395