zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Botok Kangkung Ikan Gabus Asin - gestoomde kangkung met gezouten vis
- Sambal bieslook
- Pa Lo Khai - kaneelsoep met ei (2pp)
- Tahu gunting - tahu met pindasaus
- Lapis daging Surabaya - Rundvlees gestoofd in kecapsaus
- Kerak Telor - Betawi - gebakken gevulde omelet met kleefrijst
- Udang pepes - Gestoomde garnalen in bananenblad
- Linubihang Munggo -soep van mung boontjes
- Sayur Pokcoy Bakso Ikan - pokcoy met visballetjes in bouillon
- Gaeng Karee Gai - gele kip kerrie
Yaam Nuea 1 - vleessalade


Yaam Nuea 1
vleessalade
vleessalade
Benodigdheden:
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water
boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper
garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren
Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water
boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper
garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren
Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.