banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Yaam Nuea 1 - vleessalade
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Yaam Nuea 1
vleessalade
Benodigdheden:
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water

boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper

garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren

Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 67 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429639