vleessalade
Benodigdheden:
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water
boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper
garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren
Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes
450 gr rundvleesfilet
25 ml olie
water
boemboe:
3 teentjes knoflook
50 gr suiker
2 theel lichte sojasaus
2 theel limoensap
zout naar smaak
zwarte peper
garnering:
2 lente-uitjes
7 rawits
slabladeren
korianderbladeren
Bereiding:
Kook het vlees in water gaar en snijd het afgekoeld in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de oloe en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit nog 1 minuut totdat het bruin gekleud is. Laat dit afkoelen. Snijd de lente-uitjes en de rawits in stukjes Serveer het vlees op een bedje van sla en garneer dit met de lente-uitjes, de rawits en de korianderblaadjes