banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tom Juet Gra-Dook Mu
Stoofpotje


Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes
200 gr aardappelen
200 ml vlees bouillion (zie recept)
4 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
5 teentjes knoflook
50 gr daikon (anders rettich)
1 lente uitje
½ theel peperkorrels
20 gr koriander blaadjes

bereiding:
Wrijf de knoflook en de peper fijn. Hak de ribbetjes in stukken en de daikon in plakjes en snijd de aardappelen in partjes. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Verhit in een pan de bouillon en voeg de knoflook en de peper toe. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout en de daikon toevoegen. Voeg als de bouillon kookt het vlees toe en laat dit zachtjes 90 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Strooi de lenteui en de koriander erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40558121