Recente Reacties

Tom Juet Gra-Dook Mu
Stoofpotje


Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes
200 gr aardappelen
200 ml vlees bouillion (zie recept)
4 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
5 teentjes knoflook
50 gr daikon (anders rettich)
1 lente uitje
½ theel peperkorrels
20 gr koriander blaadjes

bereiding:
Wrijf de knoflook en de peper fijn. Hak de ribbetjes in stukken en de daikon in plakjes en snijd de aardappelen in partjes. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Verhit in een pan de bouillon en voeg de knoflook en de peper toe. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout en de daikon toevoegen. Voeg als de bouillon kookt het vlees toe en laat dit zachtjes 90 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Strooi de lenteui en de koriander erover en serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 190 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42587874