Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Tom Juet Gra-Dook Mu
Stoofpotje


Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes
200 gr aardappelen
200 ml vlees bouillion (zie recept)
4 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
5 teentjes knoflook
50 gr daikon (anders rettich)
1 lente uitje
½ theel peperkorrels
20 gr koriander blaadjes

bereiding:
Wrijf de knoflook en de peper fijn. Hak de ribbetjes in stukken en de daikon in plakjes en snijd de aardappelen in partjes. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Verhit in een pan de bouillon en voeg de knoflook en de peper toe. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout en de daikon toevoegen. Voeg als de bouillon kookt het vlees toe en laat dit zachtjes 90 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Strooi de lenteui en de koriander erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653