Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 

Tom Juet Gra-Dook Mu
Stoofpotje


Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes
200 gr aardappelen
200 ml vlees bouillion (zie recept)
4 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
5 teentjes knoflook
50 gr daikon (anders rettich)
1 lente uitje
½ theel peperkorrels
20 gr koriander blaadjes

bereiding:
Wrijf de knoflook en de peper fijn. Hak de ribbetjes in stukken en de daikon in plakjes en snijd de aardappelen in partjes. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Verhit in een pan de bouillon en voeg de knoflook en de peper toe. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout en de daikon toevoegen. Voeg als de bouillon kookt het vlees toe en laat dit zachtjes 90 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Strooi de lenteui en de koriander erover en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 168 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41069046