banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 3 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 

Tom Juet Gra-Dook Mu
Stoofpotje


Ingrediënten:
500 gr varkensribbetjes
200 gr aardappelen
200 ml vlees bouillion (zie recept)
4 eetl kecap asin
2 eetl palmsuiker
1 theel zout
5 teentjes knoflook
50 gr daikon (anders rettich)
1 lente uitje
½ theel peperkorrels
20 gr koriander blaadjes

bereiding:
Wrijf de knoflook en de peper fijn. Hak de ribbetjes in stukken en de daikon in plakjes en snijd de aardappelen in partjes. Snijd de lenteui en de koriander fijn.
Verhit in een pan de bouillon en voeg de knoflook en de peper toe. Dan de kecap, de palmsuiker, het zout en de daikon toevoegen. Voeg als de bouillon kookt het vlees toe en laat dit zachtjes 90 minuten sudderen. Dan de aardappelen toevoegen en het geheel nog 30 minuten laten sudderen. Strooi de lenteui en de koriander erover en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36817239