Thot Man Neua Sap
gebakken pittige gehaktballetjes
Ingrediënten:
300 gr rundergehakt
2 eieren
3 aardappelen
3 stengels chinese selderij
1/2 nootmuskaat
15 peperkorrels
1 theel zout
7 eetl bloem
olie
water
Garnering:
chilisaus
Bereiding:
Kook de aardappelen gaar in het water en snijd deze daarna in kleine stukjes. Klop de eieren op. Wrijf of maal de pepperkorrels, de nootmuskaat en het zout fijn. Snijd of hak de selderij fijn. Meng dit door het gehakt samen met de aardappelen en de kruiden en vorm van het mengsel balletjes.
Wentel de balletjes door het ei en daarna door de bloem. Verhit in een wok de olie en bak de balletjes goudbruin en krokant. Serveer de balletjes met de chilisaus.
Zoeken
Laatst gelezen
- Gochujang Saewu Gui - sate van pittige garnalen
- Sate Asem - sate van rundvlees
- Gung Fu Shrimp - gebakken gehakte garnalen
- Ikan Kubis - vis in koolbladeren
- Nasi Gurih - geurige rijst
- Pepesan Sapi - gekruid geroosterd vlees
- Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
- Daging Masak Taoco - gekruid gebakken gestoofd rundvlees
- Ojingeo Bokkeum 오징어볶음 - pittige roerbak van inktvis
- Doenjang jjigae 된장찌개 - stoofpotje van rundvlees
Recente Reacties
Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa en nee Ons recept is een oud en authentiek recept, maar er zijn modernere versies te vindenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoHeerlijk gerecht, maar dit recept is incompleet. Essentiële ingredienten die ontbreken 20 g koriander ...Moo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoJa, maar dat is het Kai gewordenMoo Ping - geroosterd varkensvlees (sate)
1 week agoKan het ook met kippen blokjesBalado Telur Cabai Hijau - eieren in groene peper saus
1 month agowerkelijk erg lekker, ga ik vaker maken, heerlijk!!!