Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sy Krong Mu Aop - zoete krabbetjes/spare ribs

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sy Krong Mu Aop
zoete krabbetjes/spare ribs
ingrediënten:
600 gr spare ribs / krabbetjes
3 teentjes knoflook
1 theel zwarte peper
1 theel zout
2 eetl palmsuiker (gula jawa)
3 eetl kecap asin
150 ml dunne kokosmelk (santen cair)
3 eetl oestersaus
3 eetl rode wijn
3 theel asem
6 eetl water

bereiding:
Snijd de ribbetjes in korte stukken. Wrijf of maal de knoflook fijn en meng dit met de overige ingrediënten tot een saus. Marneer hiermee de ribbetjes en laat dit een nachtje intrekken. Verhit een wok en voeg het geheel toe en laat het zachtjes voor 2 uur sudderen totdat al het vocht is verdampt.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 246 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925820