Logon3

zoeken

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
Icon Write a comment
Daging Bawang - rundvlees met sjalotjes en chinese bieslook

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Daging Bawang
rundvlees met sjalotjes en chinese bieslook


Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rosbeef
16 kleine rode sjalotjes
1 bosje chinese bieslook
2 eetl oestersaus
1 eetl chile olie

Bahan-bahan marinade:
ingrediënten marinade:
1 eet chile olie
1 theel paarse peper
1 eetl kecap manis
3 eetl rijstwijn

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer hiermee het vlees voor 2 uur. Snijd de helft van de sjalotjes doormidden. Snijd de bieslook in stukjes. 
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de sjalotjes voor 3 minuten. Voeg dan het vlees toe en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan de oestersaus en de bieslook toe en bak het nog voor 1 minuut.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 58 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40794742