Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 18 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Daging Batokok Siram Acar - gebakken gestoofd rundvlees met acar

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Batokok Siram Acar
gebakken gestoofd rundvlees met acar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr ossenhaas
2 theel zout
3 teentjes knoflook
water
olie

Bahan acar:
ingrediënten acar:
7 sjalotjes
3 groene lomboks
15 rode rawits
150 gr groene tomaten
1/2 theel peper
1 theel zout
1 theel palmsuiker
10 limoenen, sap
100 ml hete olie

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd de sjalotjes in plakjes. Snijd de lomboks in schuine ringen en de rawits in stukken. Snijd de tomaten in dunne plakjes.
Verhit in een pan water samen met het vlees, het zout en de knoflook en kook het vlees gaar en totdat het vocht is geabsorbeerd.
Schep het vlees uit de pan en snijd het in plakjes van 4x5 cm. Bewerk het vlees met een vleeshamer en kneus het vlees. Verhit in een pan de olie en bak het vlees totdat de buitenkant wat droog wordt. Leg het vlees daarna op een schaal en schep de acar erover en serveer.
Meng alle ingrediënten voor de acar goed door elkaar. Meng dan de olie erdoor en daarna het limoensap.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 268 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41454681