Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Daging Bakar Kari - gegrild gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Bakar Kari
gegrild gekruid rundvlees

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
400 gr borstlap
300 kokosmelk
1 theel massala
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
14 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 14 reepjes van 7x2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de santen met de massala, de jeruk purut, de bumbu, het zout, de peper, de palmsuiker en de sereh. Verhit dit in een pan samen met het vlees en kook dit zachtjes totdat het vlees vrijwel gaar is.
Rij het vlees aan de stokjes en rooster deze goudbruin boven een houtskoolvuurtje. Bestrijk het vlees regelmatig met de saus tijdens het roosteren.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 128 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41022565