banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Daging Bakar Kari - gegrild gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Bakar Kari
gegrild gekruid rundvlees

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
400 gr borstlap
300 kokosmelk
1 theel massala
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
14 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 14 reepjes van 7x2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de santen met de massala, de jeruk purut, de bumbu, het zout, de peper, de palmsuiker en de sereh. Verhit dit in een pan samen met het vlees en kook dit zachtjes totdat het vlees vrijwel gaar is.
Rij het vlees aan de stokjes en rooster deze goudbruin boven een houtskoolvuurtje. Bestrijk het vlees regelmatig met de saus tijdens het roosteren.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38903185