banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 3 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Icon Write a comment
Daging Bakar Kari - gegrild gekruid rundvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Daging Bakar Kari
gegrild gekruid rundvlees

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
400 gr borstlap
300 kokosmelk
1 theel massala
2 jeruk purut blaadjes
1 sereh stengel
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
14 sate stokjes
 
Haluskan:
bumbu:
7 sjalotjes
5 teentjes knoflook
3 kemiri noten
2 cm jahe
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in 14 reepjes van 7x2 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Meng de santen met de massala, de jeruk purut, de bumbu, het zout, de peper, de palmsuiker en de sereh. Verhit dit in een pan samen met het vlees en kook dit zachtjes totdat het vlees vrijwel gaar is.
Rij het vlees aan de stokjes en rooster deze goudbruin boven een houtskoolvuurtje. Bestrijk het vlees regelmatig met de saus tijdens het roosteren.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 32 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40429613