Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Bakar - Geroosterde Runderhaas

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Daging Bakar
Geroosterde Runderhaas
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr runderhaas
3 limoenen (sap)
zout naar smaak
6 sjalotten
8 teentjes knoflook

Cara mebuat:
Bereiding:
Wrijf het vlees in met een mengsel van limoensap en het zout. Snijde sjalotten en de knoflook in dunne plakjes. Rooster het vlees boven een houtkoolvuurtje in 20 minuten gaar en snijd het vlees vervolgens in dunne plakken. Serveer het met de sjalotten, de knoflook en sambal parado of een andere lekkere sambal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 88 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085950