banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Icon Write a comment
Daging Bawang Jeruk - gestoofd rundvlees met ui en een citrus aroma
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Bawang Jeruk
gestoofd rundvlees met ui en een citrus aroma

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
500 ml kokoswater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
3 rode lomboks
2 cm jahe
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 3x3 cm. Hak de jeruk purut fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39960919