1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging Bawang Jeruk
gestoofd rundvlees met ui en een citrus aroma

Bahan-bahan:
ingrediënten:
300 gr rundvlees
2 salam blaadjes
4 jeruk purut blaadjes
1 theel zout
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
500 ml kokoswater
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
10 sjalotjes
4 teentjes knoflook
3 rode rawits
3 rode lomboks
2 cm jahe
1 theel trassi

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes van 3x3 cm. Hak de jeruk purut fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu tot een grove pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de salam en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg het vlees toe en bak dit totdat het van kleur verandert. Dan het zout, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng alles goed. Vervolgens het kokoswater toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat het vlees gaar is geworden.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35384619