Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Jeyuk Bokkeum - 제육볶음 - geroosterd pittig gekruid varkensvlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jeyuk Bokkeum - 제육볶음
geroosterd pittig gekruid varkensvlees

Ingrediënten:
900 gr varkensschouder
2 sjalotjes
3 lente-ui

Ingrediënten marinade:
6 eetl gochujang
1 eetl gochugaru
3 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijn
2 eetl palmsuiker
1 eetl honing
2 eetl sesam olie
9 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 appel

Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sjalotje in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe en de appel.
Meng de ingrediënten voor de marinade. Meng de marinade daarna met het vlees, de sjalotjes en de lente-ui en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 126 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42257227