zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

4 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Wedang Gedang - banaan in een palmsuiker drankje
- Gulai Telur Kemangi - in gekruide kokosmelk gepocheerde eieren
- Serutu Wayang - kleine loempia's
- Asinan Nanas - zoetzoer van ananas
- Ayam Kerrie Putih - kip in witte kerrie
- Tom Ga Kai - Kippensoep met mango
- Sambal kelapa - Sambal met geraspte kokos
- Loempoek - lumpuk - gebakken lever
- Sambal goreng kentang kering
- Ayam Merica - kip in kruidige saus
Jeyuk Bokkeum - 제육볶음 - geroosterd pittig gekruid varkensvlees


Jeyuk Bokkeum - 제육볶음
geroosterd pittig gekruid varkensvlees
Ingrediënten:
900 gr varkensschouder
2 sjalotjes
3 lente-ui
Ingrediënten marinade:
6 eetl gochujang
1 eetl gochugaru
3 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijn
2 eetl palmsuiker
1 eetl honing
2 eetl sesam olie
9 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 appel
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sjalotje in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe en de appel.
Meng de ingrediënten voor de marinade. Meng de marinade daarna met het vlees, de sjalotjes en de lente-ui en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin. Serveer.
geroosterd pittig gekruid varkensvlees
Ingrediënten:
900 gr varkensschouder
2 sjalotjes
3 lente-ui
Ingrediënten marinade:
6 eetl gochujang
1 eetl gochugaru
3 eetl lichte sojasaus
3 eetl rijstwijn
2 eetl palmsuiker
1 eetl honing
2 eetl sesam olie
9 teentjes knoflook
3 cm jahe
1/2 appel
Bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sjalotje in dunne plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes. Hak de knoflook fijn en rasp de jahe en de appel.
Meng de ingrediënten voor de marinade. Meng de marinade daarna met het vlees, de sjalotjes en de lente-ui en laat dit tenminste 75 minuten intrekken.
Rooster het vlees daarna boven een houtskoolvuurtje langzaam gaar en bruin. Serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.