Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 10 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 1 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Jangjorim - in sojasaus gestoofd vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jangjorim
in sojasaus gestoofd vlees

Ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 sjalotjes
2 lente-ui, witte deel
200 gr Koreaanse radijs, anders daikon
9 teentjes knoflook
5 cm jahe
1/2 theel peperkorrels
7 eetl sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl rijstwijn/mirin
1750 ml water

Bereiding:
Snijd het vlees in rechthoeken van 5cm. Snijd de radijs in stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de radijs, de lente-ui, de knoflook, de jahe en de peperkorrels en breng aan de kook voor 5 minuten.
voeg dan het vlees toe en breng aan de kook. Schep het schuim eraf en kook op laag vuur en afgesloten voor 30 minuten.
Schep het vlees uit de pan en zet apart. Zeef de bouillon en bewaar 600ml. Verhit in een pan de bewaarde bouillon samn met het vlees, de sojasaus, de palmsuiker en de rijstwijn en breng aan de kook. Dan afgesloten en op middelhoog vuur het vlees voor 30 minuten verder stoven. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 120 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41420281