banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jangjorim - in sojasaus gestoofd vlees

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Jangjorim
in sojasaus gestoofd vlees

Ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 sjalotjes
2 lente-ui, witte deel
200 gr Koreaanse radijs, anders daikon
9 teentjes knoflook
5 cm jahe
1/2 theel peperkorrels
7 eetl sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl rijstwijn/mirin
1750 ml water

Bereiding:
Snijd het vlees in rechthoeken van 5cm. Snijd de radijs in stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de radijs, de lente-ui, de knoflook, de jahe en de peperkorrels en breng aan de kook voor 5 minuten.
voeg dan het vlees toe en breng aan de kook. Schep het schuim eraf en kook op laag vuur en afgesloten voor 30 minuten.
Schep het vlees uit de pan en zet apart. Zeef de bouillon en bewaar 600ml. Verhit in een pan de bewaarde bouillon samn met het vlees, de sojasaus, de palmsuiker en de rijstwijn en breng aan de kook. Dan afgesloten en op middelhoog vuur het vlees voor 30 minuten verder stoven. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40316847