logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Jangjorim
in sojasaus gestoofd vlees

Ingrediënten:
700 gr rundvlees
2 sjalotjes
2 lente-ui, witte deel
200 gr Koreaanse radijs, anders daikon
9 teentjes knoflook
5 cm jahe
1/2 theel peperkorrels
7 eetl sojasaus
3 eetl palmsuiker
3 eetl rijstwijn/mirin
1750 ml water

Bereiding:
Snijd het vlees in rechthoeken van 5cm. Snijd de radijs in stukken. Snijd de sjalotjes en de knoflook fijn. Rasp de jahe.
Verhit in een pan het water samen met de sjalotjes, de radijs, de lente-ui, de knoflook, de jahe en de peperkorrels en breng aan de kook voor 5 minuten.
voeg dan het vlees toe en breng aan de kook. Schep het schuim eraf en kook op laag vuur en afgesloten voor 30 minuten.
Schep het vlees uit de pan en zet apart. Zeef de bouillon en bewaar 600ml. Verhit in een pan de bewaarde bouillon samn met het vlees, de sojasaus, de palmsuiker en de rijstwijn en breng aan de kook. Dan afgesloten en op middelhoog vuur het vlees voor 30 minuten verder stoven. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 82 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139893