Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Jaeyook Kimchi Bokum - pittig geroerbakt varkensvlees met kimchi

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Jaeyook Kimchi Bokum
pittig geroerbakt varkensvlees met kimchi

ingrediënten saus:
3 eetl gochujang
1 eetl kecap
6 teentjes knoflook
1 eetl sesame olie
1 eetl gember sap
3 eetl suiker
1 eetl rode peper vlokken
zwarte peper naar smaak
1 blok tahu/tofu (optioneel)
 
ingrediënten:
600 gr varkensvlees of buikspek
200 gr kimchi
1 ui
2 bosuitjes
1/2 wortel
1 paprika (optioneel)
 
bereiding:
Hank de knoflook fijn. Meng de gochujang met de kecap, de sesame oilie, de knoflook, het gembar sap, de suiker en de zwarte peper tot een marinade. Sla het vlees plat en dun en snijd het in kleine stukjes en voeg dit toe aan de marinade en laat dit tenminste 30 minuten staan.
Snijd de wortel, de ui, de bosui en de paprika in dunne reepjes.Snijd de kimchi in stukjes.
Verhit een pan en voeg het vlees met de marinade toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg dan de kimchi met de groenten toe en bak dit totdat alles gaar is.
Bij gebruik van tahu/tofu: Verhit in een pan voldoende water en kook de tahu/tofu voor 4 minuten. Spoel af met koud water en snijd het in blokjes. Garneer het gerecht met de tahu/tofu.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41041330