logo

Recente Reacties

Jaeyook Kimchi Bokum
pittig geroerbakt varkensvlees met kimchi

ingrediënten saus:
3 eetl gochujang
1 eetl kecap
6 teentjes knoflook
1 eetl sesame olie
1 eetl gember sap
3 eetl suiker
1 eetl rode peper vlokken
zwarte peper naar smaak
1 blok tahu/tofu (optioneel)
 
ingrediënten:
600 gr varkensvlees of buikspek
200 gr kimchi
1 ui
2 bosuitjes
1/2 wortel
1 paprika (optioneel)
 
bereiding:
Hank de knoflook fijn. Meng de gochujang met de kecap, de sesame oilie, de knoflook, het gembar sap, de suiker en de zwarte peper tot een marinade. Sla het vlees plat en dun en snijd het in kleine stukjes en voeg dit toe aan de marinade en laat dit tenminste 30 minuten staan.
Snijd de wortel, de ui, de bosui en de paprika in dunne reepjes.Snijd de kimchi in stukjes.
Verhit een pan en voeg het vlees met de marinade toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg dan de kimchi met de groenten toe en bak dit totdat alles gaar is.
Bij gebruik van tahu/tofu: Verhit in een pan voldoende water en kook de tahu/tofu voor 4 minuten. Spoel af met koud water en snijd het in blokjes. Garneer het gerecht met de tahu/tofu.

Add comment

Submit

who is online

We have 119 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 43269951