banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Jaeyook Kimchi Bokum - pittig geroerbakt varkensvlees met kimchi
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jaeyook Kimchi Bokum
pittig geroerbakt varkensvlees met kimchi

ingrediënten saus:
3 eetl gochujang
1 eetl kecap
6 teentjes knoflook
1 eetl sesame olie
1 eetl gember sap
3 eetl suiker
1 eetl rode peper vlokken
zwarte peper naar smaak
1 blok tahu/tofu (optioneel)
 
ingrediënten:
600 gr varkensvlees of buikspek
200 gr kimchi
1 ui
2 bosuitjes
1/2 wortel
1 paprika (optioneel)
 
bereiding:
Hank de knoflook fijn. Meng de gochujang met de kecap, de sesame oilie, de knoflook, het gembar sap, de suiker en de zwarte peper tot een marinade. Sla het vlees plat en dun en snijd het in kleine stukjes en voeg dit toe aan de marinade en laat dit tenminste 30 minuten staan.
Snijd de wortel, de ui, de bosui en de paprika in dunne reepjes.Snijd de kimchi in stukjes.
Verhit een pan en voeg het vlees met de marinade toe en bak dit voor 5 minuten. Voeg dan de kimchi met de groenten toe en bak dit totdat alles gaar is.
Bij gebruik van tahu/tofu: Verhit in een pan voldoende water en kook de tahu/tofu voor 4 minuten. Spoel af met koud water en snijd het in blokjes. Garneer het gerecht met de tahu/tofu.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 188 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303375