1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Masak Woku
garnalen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen, schoongemaakt
1 theel citroensap
6 jeruk purut blaadjhes
1 pandan blad
1 kunyit blad
2 bosjes kemangi
4 lente-uitjes
1 tomaat
500 ml water

Haluskan:
bumbu:
8 kemiri noten
2 cm kunyit
5 sjalotjes
3 rode rawits
1 theel zout
3 sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen met het citroensap voor tenminste 15 minuten. Spoel de garanelen daarna af en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-uitjes, het pandan blad en het kunyit blad in stukjes. Hak de tomaat in stukjes
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, pandan, kunyit en tomaat en breng aan de kook/ Dan de garnalen en het zout toevoegen en laat het geheel achtjes sudderen totdat het water is gehalveerd. Dan de jeruk purut, de lente-uitjes en de kemangi toevoegen, meng alles goed en breng aan de kook. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 60 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415384