1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 1 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 2 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Udang Masak Woku
garnalen in kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr garnalen, schoongemaakt
1 theel citroensap
6 jeruk purut blaadjhes
1 pandan blad
1 kunyit blad
2 bosjes kemangi
4 lente-uitjes
1 tomaat
500 ml water

Haluskan:
bumbu:
8 kemiri noten
2 cm kunyit
5 sjalotjes
3 rode rawits
1 theel zout
3 sereh/citroengras

Cara membuat:
bereiding:
Marineer de garnalen met het citroensap voor tenminste 15 minuten. Spoel de garanelen daarna af en laat deze uitlekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Snijd de lente-uitjes, het pandan blad en het kunyit blad in stukjes. Hak de tomaat in stukjes
Verhit in een pan het water samen met de bumbu, pandan, kunyit en tomaat en breng aan de kook/ Dan de garnalen en het zout toevoegen en laat het geheel achtjes sudderen totdat het water is gehalveerd. Dan de jeruk purut, de lente-uitjes en de kemangi toevoegen, meng alles goed en breng aan de kook. Serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 76 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36084026