Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bakso Goreng Ayam - Gebakken kipballetjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Bakso Goreng Ayam
Gebakken kipballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippendijen, zonder been
4 teentjes knoflook
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 1/2 theel sesamolie
250 ml ijswater
300 gr tapioca meel
1 1/2 theel bakpoeder
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maal het vlees en rasp de knoflook. Meng alle ingrediënten goed door elkaar totdat er een homogene massa is. Laat het mengsel goed afkoelen bij voorkeur in een koelkast voor tenminste 1 uur.
Verhit in een pan voldoende olie en neem telkens 1 eetl van het mengsel vorm daarvan een bal en bak dit in 4 minuten goudbruin. Serveer met een chilisaus. Genoeg voor 40-50 balletjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916695