logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...
Bakso Goreng Ayam
Gebakken kipballetjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
600 gr kippendijen, zonder been
4 teentjes knoflook
2 theel zout
1 theel palmsuiker
1/2 theel peper
1 1/2 theel sesamolie
250 ml ijswater
300 gr tapioca meel
1 1/2 theel bakpoeder
olie

Cara membuat:
bereiding:
Maal het vlees en rasp de knoflook. Meng alle ingrediënten goed door elkaar totdat er een homogene massa is. Laat het mengsel goed afkoelen bij voorkeur in een koelkast voor tenminste 1 uur.
Verhit in een pan voldoende olie en neem telkens 1 eetl van het mengsel vorm daarvan een bal en bak dit in 4 minuten goudbruin. Serveer met een chilisaus. Genoeg voor 40-50 balletjes.

Add comment

Submit

who is online

We have 165 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44140255