banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Lumpia Segitiga - driehoek lumpia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Lumpia Segitiga
driehoek lumpia


Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 lumpia vellen
olie

bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 blokje tahu/tofu
1 wortel
50 gr tauge
100 gr kip
2 prei
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
2 eetl olie
1 ei
oil voor frituren

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de tahu en hak de wortel, het vlees en de knoflook fijn. Snijd de prei fijn. Meng alle ingrediënten behalve het ei goed door elkaar. Klop het ei op. Verhit in een pan de olie en voeg de ingrediënten, behalve het ei, toe en bak dit voor 5 minuten en laat het afkoelen.
Schep 2 eetl van de vulling op een lumpia vel en vouw het dicht in een driehoek. Plak het vast met het geklopte ei en herhaal.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de lumpia's goudbruin. Laat uitlekken en serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39789631