zoeken
Recente reacties

Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.





Laatst gelezen
- Itik Lado Ijo - eend in groene peper saus
- Tom Juet Gra-Dook Mu - Stoofpotje
- Ayam Goreng Kuning - geel gebakken kip
- Hobak Mandu - dumplings met courgette
- Acar ketimoen - atjar van komkommer
- Iga bakar madu lemon - gegrilde lamsrack met honing-citroen marinade
- Ayam Gagape - gekruide gestoofde kip
- Soto Kambing - lamsvleessoep
- Rica Bebek - smoor van eend in gekruide saus
- Ayam Pangupa - kruidige geroosterde kip
Lumpia Segitiga - driehoek lumpia


Lumpia Segitiga
driehoek lumpia
Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 lumpia vellen
olie
bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 blokje tahu/tofu
1 wortel
50 gr tauge
100 gr kip
2 prei
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
2 eetl olie
1 ei
oil voor frituren
Cara membuat:
bereiding:
Pureer de tahu en hak de wortel, het vlees en de knoflook fijn. Snijd de prei fijn. Meng alle ingrediënten behalve het ei goed door elkaar. Klop het ei op. Verhit in een pan de olie en voeg de ingrediënten, behalve het ei, toe en bak dit voor 5 minuten en laat het afkoelen.
Schep 2 eetl van de vulling op een lumpia vel en vouw het dicht in een driehoek. Plak het vast met het geklopte ei en herhaal.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de lumpia's goudbruin. Laat uitlekken en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Be the first to comment.