Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Lumpia Segitiga - driehoek lumpia

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Lumpia Segitiga
driehoek lumpia


Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 lumpia vellen
olie

bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
2 blokje tahu/tofu
1 wortel
50 gr tauge
100 gr kip
2 prei
5 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
2 eetl olie
1 ei
oil voor frituren

Cara membuat:
bereiding:
Pureer de tahu en hak de wortel, het vlees en de knoflook fijn. Snijd de prei fijn. Meng alle ingrediënten behalve het ei goed door elkaar. Klop het ei op. Verhit in een pan de olie en voeg de ingrediënten, behalve het ei, toe en bak dit voor 5 minuten en laat het afkoelen.
Schep 2 eetl van de vulling op een lumpia vel en vouw het dicht in een driehoek. Plak het vast met het geklopte ei en herhaal.
Verhit in een wok voldoende olie en bak de lumpia's goudbruin. Laat uitlekken en serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 138 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41906762