zoeken
Recente reacties

20 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

4 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Laatst gelezen
- Krengsengan Daging Sapi - rundvlees in een petis saus
- Ikan lombok jeruk tomat - pittige vis
- Ayam Tangkap - geurige kip uit Aceh/Atjeh
- Pengat ikan teri - Gekruide gedroogde visjes in bananenblad
- Sumping Nangka - gestoomde nangka cakejes
- Pittige aubergine
- Tum Daging - gestoomd gekruid vlees
- Selada Tahu Buah Segar - Salade van tahu met fruit
- Sunda Empal Gepuk - zoet gebakken rundvlees
- Telor bumbu bali
Lepat ubi - cassave snack uit Sumatra


Lepat ubi
cassave snack uit Sumatra
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr singkong (cassave)
100 gr palmsuiker
¼ jonge kokosnoot
½ theel zout
4 pandan bladeren
Bananenbladeren
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de cassave, de palmsuiker en de kokos en meng dit met het zout tot een deeg. Verdeel het deeg in 12 porties. Wikkel elke portie in een stuk bananenblad samen met een stukje pandanblad en vouw deze dicht als een pakketje. Stoom vervolgens de pakketjes gaar.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.