logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Kuah sateh 2
kruidige pindasaus
Bahan-bahan;
ingrediënten:
375 gr pinda's
4 eetl asem
600 ml water
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe:
5 rode lomboks
2 cm laos
1/2 theel trassi
4 theel gula jawa (palmsuiker)

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Wrijf of maal de pinda's fijn. Verhit in een wok/wadjan het water en meng de asem met het water en voeg vervolgens de boemboe, de pinda's en het zout toe. Laat het mengsel op een laag vuur zachtjes al roerend indikken.

Add comment

Submit

who is online

We have 49 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44392315