banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 16 days ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Daging tumis bumbu gurih - gebakken ossenhaas met gewokte groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Daging tumis bumbu gurih
gebakken ossenhaas met gewokte groenten

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr ossenhaas
1 ui
4 teentjes knoflook
1/2 theel kecap asin
2 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1/2 theel peper
150 ml kippenbouillon (zie recept)
2 eetl olie
 
bahan-bahan tumisan sayur:
ingrediënten:
2 teentjes knoflook
100 gr wortelen
100 gr tauge
1/4 theel zout
1 lente uit
1/2 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes en de knoflook in plakjes en de ui fijn. Snijd de wortelen julienne en hak de knoflook fijn.
Verhit in een pan de olie en fruit de ui en de knoflook voor 2 minuten. Voeg het vlees toe en bak totdat het vlees van kleur verandert. Voeg de kecaps, het zout en peper toe gevolgd door de bouillon en kook het geheel totdat de saus is ingedikt.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook voor 1 minuut. Voeg de wortel toe en bak deze zacht. Dan de tauge, het zout en de lenteui toevoegen en bak het geheel gaar.
Serveer het vlees met de groenten samen.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40102626