Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Daging Totok - rundvlees reepjes met kokos

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
Daging Totok
rundvlees reepjes met kokos

Bahan-bahan:
ingredienten:
500 gr ossenhaas
3 teentjes knoflook
5 sjalotten
2 theel limoenrasp
3 cm jahe
2 theel ketumbar
1 cm kunyit
2 theel palmsuiker
100 gr kokos
125 ml santen
3 eetl arachide olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne reepjes. Wrijf of maal de knoflook, de jahe, de ketumbar, de palmsuiker en 2 eetl olie fijn tot een pasta. Meng hierdoor de limoenrasp en het vlees en laat dit 1 uur marineren. Snijd de sjalotten in dunne reepjes.
Verhit in een wok/wadjan de olie en bak het vlees bruin en schep het uit de wok. Voeg de kokos en de sjalotten toe en bak dit voor 1 minuut. Dan het vlees en de santen toevoegen en dit zachtjes laten sudderen totdat het geheel warm is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085779