banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 10 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon 1 Comment
lumpia semarang - een beroemde loempia

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
lumpia semarang
een beroemde loempia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 stuks loempia vellen (toko)
2 eetl bloem en 1 eetl water
olie
 
bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
3 teentjes knoflook
2 theel ebi, geroosterd
100 gr garnalen
2 eieren, geklopt
200 gr bamboescheuten
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie 
 
bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 teentje knoflook 
300 ml water
4 eetl palmsuiker
2 eetl suiker
1 eetl maïzena en 2 theel water 
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd of hak de knoflook, ebi, garnalen en banboescheuten fijn. Verhit in een pan de olie en bak dit voor 3 minuten. Meng dan de eieren, de oestersaus, de kecap, de suikers, de peper en het zout toe en bak als gaar. Verdeel het mengsel in 10 porties. Meng de bloem met het water. 
Neem een loempia vel en schep 1 van de porties erop, verdeel en rol en verpak. Plak de randen dicht met het bloemmengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de loempias goudbruin en gaar en serveer deze met de saus.
 
Bara membuat saus:
bereiding saus:
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg de knoflook, de suikers en verdik het mengsel met het maizena mengsel.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 99 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39656979