Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Icon1 Comment
lumpia semarang - een beroemde loempia

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief
 
lumpia semarang
een beroemde loempia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 stuks loempia vellen (toko)
2 eetl bloem en 1 eetl water
olie
 
bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
3 teentjes knoflook
2 theel ebi, geroosterd
100 gr garnalen
2 eieren, geklopt
200 gr bamboescheuten
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie 
 
bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 teentje knoflook 
300 ml water
4 eetl palmsuiker
2 eetl suiker
1 eetl maïzena en 2 theel water 
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd of hak de knoflook, ebi, garnalen en banboescheuten fijn. Verhit in een pan de olie en bak dit voor 3 minuten. Meng dan de eieren, de oestersaus, de kecap, de suikers, de peper en het zout toe en bak als gaar. Verdeel het mengsel in 10 porties. Meng de bloem met het water. 
Neem een loempia vel en schep 1 van de porties erop, verdeel en rol en verpak. Plak de randen dicht met het bloemmengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de loempias goudbruin en gaar en serveer deze met de saus.
 
Bara membuat saus:
bereiding saus:
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg de knoflook, de suikers en verdik het mengsel met het maizena mengsel.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 93 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915540