Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 16 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
1 Comment
lumpia semarang - een beroemde loempia

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
lumpia semarang
een beroemde loempia

Bahan-bahan:
ingrediënten:
10 stuks loempia vellen (toko)
2 eetl bloem en 1 eetl water
olie
 
bahan-bahan isi:
ingrediënten vulling:
3 teentjes knoflook
2 theel ebi, geroosterd
100 gr garnalen
2 eieren, geklopt
200 gr bamboescheuten
1/2 eetl oestersaus
1 eetl kecap manis
1 theel zout
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
2 eetl olie 
 
bahan-bahan saus:
ingrediënten saus:
1 teentje knoflook 
300 ml water
4 eetl palmsuiker
2 eetl suiker
1 eetl maïzena en 2 theel water 
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd of hak de knoflook, ebi, garnalen en banboescheuten fijn. Verhit in een pan de olie en bak dit voor 3 minuten. Meng dan de eieren, de oestersaus, de kecap, de suikers, de peper en het zout toe en bak als gaar. Verdeel het mengsel in 10 porties. Meng de bloem met het water. 
Neem een loempia vel en schep 1 van de porties erop, verdeel en rol en verpak. Plak de randen dicht met het bloemmengsel.
Verhit in een pan de olie en bak de loempias goudbruin en gaar en serveer deze met de saus.
 
Bara membuat saus:
bereiding saus:
Hak de knoflook fijn. Verhit in een pan het water en voeg de knoflook, de suikers en verdik het mengsel met het maizena mengsel.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41449018