Recente reacties

@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Write a comment
Sambal Cabe Rawit Aceh - pittige sambal van rawits uit Aceh/Atjeh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cabe Rawit Aceh
pittige sambal van rawits uit Aceh/Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr groene rawits
100 gr knoflook
100 ml water
100 gr palmsuiker
100 ml lichte sojasaus (of 4 eetl kecap manis + 3 eetl water)
2 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rawits, de knoflook en het water fijn tot een massa. Meng hieroor de palmsuiker, de sojasaus/kecap en de azijn en breng aan de kook. Laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41932337