Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sambal Cabe Rawit Aceh - pittige sambal van rawits uit Aceh/Atjeh

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sambal Cabe Rawit Aceh
pittige sambal van rawits uit Aceh/Atjeh

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr groene rawits
100 gr knoflook
100 ml water
100 gr palmsuiker
100 ml lichte sojasaus (of 4 eetl kecap manis + 3 eetl water)
2 eetl azijn

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de rawits, de knoflook en het water fijn tot een massa. Meng hieroor de palmsuiker, de sojasaus/kecap en de azijn en breng aan de kook. Laat het zachtjes 15 minuten sudderen. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 98 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916506