banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Wawi Mein - Worstjes van gekruid varkensvlees
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Wawi Mein
Worstjes van gekruid varkensvlees     

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr gemengd varkensvlees (ook hart, lever, bloed, darmen e.d)
1 bosje citroenbasilicum (kemangi)
5 jerut purut blaadjes
zout naar smaak
1 meter varkensdarm
keukengaren
water

Haluskan:
boemboe:
6 sjalotten
8 teentjes knoflook
5 rode rawits
6 cm gember (djahe/jahe)
5 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
bereiding:
Hak het vlees fijn tot grof. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Snijd de jerup purut en de basilicumblaadjes fijn. Meng alle ingrediënten goed door elkaar en vul hiermee de darm. Bind de darm om de 10 cm af. Prik in de worske wat gaatjes. Verhit in een pan het water en pocheer de worstje in 35-40 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 300 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40593546