1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 24 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 3 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bakar Padang
gekruide kip uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 kippen / 16 drumsticks
1 eetl zout
1 limoen, sap
3 salam blaadjes
5 jeruk purut laadjes
400 ml kokosmelk
3 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
5 teentjes knoflook
9 rode lomboks
6 cm jahe
6 cm laos
3 cm kunyit
1 theel venkel zaad
1 sereh stengel
2 theel zout
1 theel palmsuiker
 
Cara membuat:
bereiding:
Snijd elke kip in 8 stukken. Wrijf de kip in met het zout en het limoensap en laat dit 30 minuten marineren. Spoel daarna af en dep droog. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de salam, de jeruk purut, de kokosmelk en de kip toe en breng aan de kook. Dan het geheel zachtjes laten sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus wat is ingedikt. Schep de kip uit de pan en rooster de kip boven een houtskoolvuurtjes in 8 minuten goudbruin. Bedruip de kip regelmatig met de saus.
 
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 69 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35971596