banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ayam Bakar Padang - gekruide gebakken geurende kip uit Padang

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Bakar Padang
gekruide gebakken geurende kip uit Padang

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 eetl limoensap
1 theel zout
2 serai/sereh/cintroengras, witte deel
1 asam kandis
2 jeruk purut blaadjes
2 salam blad
300 ml dunne kokosmelk (cair, van 1/2 kokosnoot)
200 ml dikke kokosmelk (kental,van 1/2 kokosnoot)
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
9 sjalotjes
5 teentjes knoflook
5 kemiri noten, geroosterd
5 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
2 cm jahe
2 cm kunyit, geroosterd
1 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in mert het limoensap en het zout en laat dit tenminste 15 minuten intrekken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de kip, de serai, de asam kandis, de jeruk purut, de salam en de dunne kokosmelk en kook al roerend de kip halfgaar. Voeg dan al roerend de dikke kokosmelk toe en kook totdat de saus is ingedikt.
Rooster of bak de kip daarna boven een houtskoolvuurtje bruin, gaar en geurend.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 92 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40584991