Recente reacties

Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Pad Kee Mao - dronken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Kee Mao
dronken kip
Ingrediënten:
450 gr kipgehakt
16 teentjes knoflook
5 rode rawits
4 koriander wortels
2 eetl olie
1 eetl oestersaus
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel rietsuiker
4 eetl kippenbouillon (zie recept)
12 thaise basilicumblaadjes
1 rode lombok

Bereiding:
Snijd the lombok in dunne reepjes. Wrijf of maal de knoflook, de rawits en de korianderwortels fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de oestersaus, de suiker, de vissaus en de bouillon toe. Vervolgens de basilicumblaadjes en de gesneden lombok er door heen roeren en serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 276 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42261607