Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Pad Kee Mao - dronken kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Pad Kee Mao
dronken kip
Ingrediënten:
450 gr kipgehakt
16 teentjes knoflook
5 rode rawits
4 koriander wortels
2 eetl olie
1 eetl oestersaus
2 eetl vissaus (nam pla)
1 theel rietsuiker
4 eetl kippenbouillon (zie recept)
12 thaise basilicumblaadjes
1 rode lombok

Bereiding:
Snijd the lombok in dunne reepjes. Wrijf of maal de knoflook, de rawits en de korianderwortels fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de pasta voor 2 minuten. Voeg dan het gehakt toe en bak deze rul. Dan de oestersaus, de suiker, de vissaus en de bouillon toe. Vervolgens de basilicumblaadjes en de gesneden lombok er door heen roeren en serveren.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 123 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912