banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Buncis Siram Taosi - geroerbakte haricoverts met kip in saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Buncis Siram Taosi
geroerbakte haricoverts met kip in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne haricoverts
150 gr kippendijen
2 shiitake paddenstoelen
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 eetl taosi
1/2 eetl oestersaus
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 gr mais korrels
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kippendijen in kleine stukjes, de shiitake in dunne reepjes, de knoflook in plakjes en de lomboks in schuin gesneden ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg de boontjes en de kip toe en bak deze zacht en bruin. Dan de shiitake en de mais toevoegen en meng alles goed door elkaar. Vervolgens, de taosi, de oestersaus, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 222 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585342