Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Buncis Siram Taosi - geroerbakte haricoverts met kip in saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Buncis Siram Taosi
geroerbakte haricoverts met kip in saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
200 gr dunne haricoverts
150 gr kippendijen
2 shiitake paddenstoelen
3 teentjes knoflook
3 groene lomboks
3 eetl taosi
1/2 eetl oestersaus
1/4 theel peper
1/2 theel palmsuiker
100 gr mais korrels
150 ml water
1 eetl olie
 
Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kippendijen in kleine stukjes, de shiitake in dunne reepjes, de knoflook in plakjes en de lomboks in schuin gesneden ringen.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook en de lomboks voor 2 minuten. Voeg de boontjes en de kip toe en bak deze zacht en bruin. Dan de shiitake en de mais toevoegen en meng alles goed door elkaar. Vervolgens, de taosi, de oestersaus, de peper en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Giet het water erbij en kook het geheel zachtjes gaar.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 259 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925660