Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Sambal Taoco - pittig gebakken met taoco

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Ayam Sambal Taoco
pittig gebakken met taoco


Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 theel zout
1 theel limoensap
2 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
2 eetl taoco
1/2 theel palmsuiker
olie

haluskan;
bumbu:
6 rode lomboks
3 rode cabai keriting (krullende cayennepeper)
4 rode rawits
9 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 theel terasi/trasi

Cara membuat:
bereiding;
Snijd de kip in 10 stukken en marineer deze met het zout en het limoensap voor tenminste 20 minuten. Wrijf of maal de ingredriënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan voldoende olie en bak de kip bruin en zet apart. Verhit in een pan 5 eetl olie en fruit de bumbu samen met de salam, de serai en de taoco voor 6 minuten. Voeg dan de kip en de palmsuiker en meng goed. Bak het geheel verder gaar.



Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41015906