zoeken
Recente reacties

23 hours ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Laatst gelezen
- Konro Makassar -rundvleessoep
- Rawon Jawa Timur - zwarte rundvlees soep op Oost-Javaanse wijze
- Kippenbouillon 2
- Rujak petis
- Sambal Nyuh - Sambal met kokos
- Oseng-Oseng Jamur - gebakken gekruide paddestoelen
- Bami godok
- Acar Biet 3 - atjar
- Tumis Tauge Teri Nasi - roerbak van tauge met ansjovis
- Ayam Paniki Ternate - Gestoofde kip
Acar Lobak - atjar van rettich


Acar Lobak
atjar van rettich
atjar van rettich
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 rettichs
1 eetl suiker of naar smaak
500 ml azijn
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettichs in dunne plakjes. Los de suiker en het zout op de in azijn en meng dit met de rittichs. Laat het teministe 1 uur intrekken voor het serveren.
ingrediënten:
4 rettichs
1 eetl suiker of naar smaak
500 ml azijn
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de rettichs in dunne plakjes. Los de suiker en het zout op de in azijn en meng dit met de rittichs. Laat het teministe 1 uur intrekken voor het serveren.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.