Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Sayur asem sunda asli - gemengde groenten in zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sayur asem sunda asli
gemengde groenten in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang panjang (kousenband)
1 labu siam (chayote)
2 mais kolven
4 groene lomboks
4 cm laos
15 melinjo blad
2 salam blad
50 gr pinda's
50 gr melinjo
2 theel asem
1500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 eetl palmsuiker
1 theel trasi
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Schil de chayote en snijd deze in stukjes,samen met de maiskolven, de lomboks en de kacang panjang.
Verhit in een pan het water en voeg de mais, de melinjo en de pinda's toe en kook deze gaar. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook deze gaar en serveer. 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 226 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030494