banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 29 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 6 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Sayur asem sunda asli - gemengde groenten in zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sayur asem sunda asli
gemengde groenten in zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
100 gr kacang panjang (kousenband)
1 labu siam (chayote)
2 mais kolven
4 groene lomboks
4 cm laos
15 melinjo blad
2 salam blad
50 gr pinda's
50 gr melinjo
2 theel asem
1500 ml water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
3 rode lomboks
1 eetl palmsuiker
1 theel trasi
1/2 theel zout
 
Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Schil de chayote en snijd deze in stukjes,samen met de maiskolven, de lomboks en de kacang panjang.
Verhit in een pan het water en voeg de mais, de melinjo en de pinda's toe en kook deze gaar. Dan de overige ingrediënten toevoegen en kook deze gaar en serveer. 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 358 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40683886