Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Cocoh ayam - Geroosterde gepocheerde kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Cocoh ayam
Geroosterde gepocheerde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel, asem
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 cm laos
2 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel, trasi bakar
1,5 theel, asem

Cara membuat:
bereiding:
Meng wat zout en de asem door elkaar. Smeer hiermee de in stukken gesneden kip in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en meng de boemboe met de kokosmelk, de sereh en de salamblaadjes hierin. Voeg dan de kip toe en laat dit 15 minuten zachtjes stoven totdat de kokosmelk is verdampt.
Rooster dan de kip gaar en bruin boven een houtskoolvuurtjes. Druppel de rest van het vocht/kruiden tijdens het roosteren op de kippenstukken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 166 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40915564