1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Cocoh ayam
Geroosterde gepocheerde kip
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel, asem
zout naar smaak
1 serehstengel, gekneusd
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
3 salamblaadjes

Haluskan:
boemboe:
1 theel, ketumbar
1/2 theel, jinten
8 sjalotjes
6 teentjes knoflook
6 rode lomboks
2 cm laos
2 cm kencur
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel, trasi bakar
1,5 theel, asem

Cara membuat:
bereiding:
Meng wat zout en de asem door elkaar. Smeer hiermee de in stukken gesneden kip in. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit een wok/wadjan en meng de boemboe met de kokosmelk, de sereh en de salamblaadjes hierin. Voeg dan de kip toe en laat dit 15 minuten zachtjes stoven totdat de kokosmelk is verdampt.
Rooster dan de kip gaar en bruin boven een houtskoolvuurtjes. Druppel de rest van het vocht/kruiden tijdens het roosteren op de kippenstukken.

who is online

We hebben 104 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34894119